Gauti savo profilį
Cituota
Visi | Nuo 2019 | |
---|---|---|
Šaltiniai | 5286 | 2207 |
h-rodyklė | 40 | 26 |
i10-rodyklė | 71 | 55 |
Viešas pasiekiamumas
Peržiūrėti viską3 straipsniai
3 straipsniai
pasiekiami
nepasiekiami
Pagal finansavimo įpareigojimus
Bendraautoriai
- Ergin Murat AltunerKastamonu UniversityPatvirtintas el. paštas kastamonu.edu.tr
- Largeteau AlainICMCB-CNRSPatvirtintas el. paštas u-bordeaux.fr
- Nuray ErkanIstanbul University, Faculty of Aqautic Sciences, Department of Fisheries and Seafood ProcessingPatvirtintas el. paštas istanbul.edu.tr
- Prof. Dr. Talip ÇETER (ORCID: 0000-0...Kastamonu University, Science Faculty, Biology Department, Kastamonu, TURKEYPatvirtintas el. paštas kastamonu.edu.tr
- Serhat AsciAssociate Professor of Agricultural Business, California State University, FresnoPatvirtintas el. paštas csufresno.edu
- Sevcan UnluturkProfessor of Food Engineering, Izmir Institute of TechnologyPatvirtintas el. paštas iyte.edu.tr
- Handan GirayEskişehir Osmangazi Üniversitesi Ziraat FakültesiPatvirtintas el. paštas ogu.edu.tr
- Rafael Pagán TomásCatedrático de Tecnología de los AlimentosPatvirtintas el. paštas unizar.es
- Dr. Cristina ARROYO CasabonaFood Safety Authority of IrelandPatvirtintas el. paštas fsai.ie
- mustafa özilgenYeditepe UniversityPatvirtintas el. paštas yeditepe.edu.tr
Stebėti
Hami Alpas
PROF. DR. at FOOD ENG. DEPT. (MBA) - METU - TURKEY
Patvirtintas el. paštas metu.edu.tr - Pagrindinis puslapis