Gauti savo profilį
Cituota
Visi | Nuo 2019 | |
---|---|---|
Šaltiniai | 17656 | 7731 |
h-rodyklė | 66 | 42 |
i10-rodyklė | 180 | 125 |
Viešas pasiekiamumas
Peržiūrėti viską34 straipsniai
3 straipsniai
pasiekiami
nepasiekiami
Pagal finansavimo įpareigojimus
Bendraautoriai
- Renger WitkampProfessor of Nutritional BiologyPatvirtintas el. paštas wur.nl
- Lynn FrewerProfessor of Food and SocietyPatvirtintas el. paštas newcastle.ac.uk
- Marco GaspariFull professor of Analytical Chemistry, Magna Graecia University of CatanzaroPatvirtintas el. paštas unicz.it
- Jeroen van ArkelAeres University of Applied SciencesPatvirtintas el. paštas aeres.nl
- Bart A. SmitFerMentor, NIZO food research and SmaakParkPatvirtintas el. paštas FerMentor.nl
- Frank HoeberichtsProduct manager at Eurofins AgroPatvirtintas el. paštas eurofins.com
- Lennart KleinjansWageningen UniversityPatvirtintas el. paštas wur.nl
- Pieter de WaardPatvirtintas el. paštas wur.nl
- MJM (René) SmuldersPlant Breeding, Wageningen University & ResearchPatvirtintas el. paštas wur.nl
- Li XingDepartment of Mathematics and Statistics, University of SaskatchewanPatvirtintas el. paštas math.usask.ca
- Gerco den HartogNational Institute for Public Health and the Environment (RIVM)Patvirtintas el. paštas rivm.nl