Gauti savo profilį
Cituota
Visi | Nuo 2019 | |
---|---|---|
Šaltiniai | 7512 | 2676 |
h-rodyklė | 47 | 26 |
i10-rodyklė | 158 | 67 |
Viešas pasiekiamumas
Peržiūrėti viską57 straipsniai
17 straipsnių
pasiekiami
nepasiekiami
Pagal finansavimo įpareigojimus
Bendraautoriai
- Sergey DvinskikhKTHPatvirtintas el. paštas kth.se
- Bertil HalleLund UniversityPatvirtintas el. paštas bpc.lu.se
- Yuan FangKTH Royal Institute of TechnologyPatvirtintas el. paštas kth.se
- Peter StilbsKTH, Royal Institute of TechnologyPatvirtintas el. paštas physchem.kth.se
- Oren RegevBen-Gurion University of the NegevPatvirtintas el. paštas bgu.ac.il
- Lars A BerglundProfessor, KTH Royal Institute of TechnologyPatvirtintas el. paštas kth.se
- Niklas HedinProfessor of Materials Chemistry, Stockholm UniversityPatvirtintas el. paštas mmk.su.se
- Camilla TerenziWageningen University and ResearchPatvirtintas el. paštas wur.nl
- Eduardo F. MarquesProfessor of Chemistry, University of PortoPatvirtintas el. paštas fc.up.pt
- Jakob WohlertKTH Royal Institute of TechnologyPatvirtintas el. paštas kth.se
- Laszlo Mihalystony brookPatvirtintas el. paštas stonybrook.edu
- Anna Millqvist FurebyProfessor, Food Technology, Lund UniversityPatvirtintas el. paštas food.lth.se
- Mark W. RutlandProfessor KTH Royal Institute of Technology StockholmPatvirtintas el. paštas kth.se
- Ulf W. GeddeProfessor, Royal Institute of TechnologyPatvirtintas el. paštas kth.se
- Takashi KatoThe University of TokyoPatvirtintas el. paštas chiral.t.u-tokyo.ac.jp
- Eric TyrodeProfessor in Physical Chemistry. KTH Royal Institute of TechnologyPatvirtintas el. paštas kth.se