Gauti savo profilį
Cituota
Visi | Nuo 2019 | |
---|---|---|
Šaltiniai | 11963 | 3299 |
h-rodyklė | 49 | 24 |
i10-rodyklė | 96 | 51 |
Viešas pasiekiamumas
Peržiūrėti viską1 straipsnis
1 straipsnis
pasiekiami
nepasiekiami
Pagal finansavimo įpareigojimus
Bendraautoriai
- Eddy J. SmidProfessor of Food Microbiology, Laboratory of Food Microbiology, Wageningen UniversityPatvirtintas el. paštas wur.nl
- Marcel ZwieteringProfessor of Food Microbiology, Wageningen UniversityPatvirtintas el. paštas wur.nl
- Jan DijksterhuisCBS Fungal Biodiversity CentrePatvirtintas el. paštas cbs.knaw.nl
- Arie HavelaarUniversity of Florida, GainesvillePatvirtintas el. paštas ufl.edu
- Oliver K. SchlüterLeibniz-Institut für Agrartechnik PotsdamPatvirtintas el. paštas atb-potsdam.de
- Jeffrey M. FarberAdjunct Professor, Dept. of Food Science, University of Guelph; Director, JM Farber Global FoodPatvirtintas el. paštas uoguelph.ca
- Maarten HertogKU Leuven, BIOSYST-MeBioSPatvirtintas el. paštas biw.kuleuven.be
- Prof. Dr. Huub J.M. Op den CampRadboud University Nijmegen, Department of MicrobiologyPatvirtintas el. paštas science.ru.nl
- J. Oosterhavenhoogleraar ruimtelijke economie, Rijksuniversiteit GroningenPatvirtintas el. paštas rug.nl